LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Ni får ha en grym Halloween

Kategori: Locolife Streetwear

Tjena!

Kategori: Locolife Streetwear

God morgon på er! 
Hoppas att allt är bra med er och att ni hittils hat en bra vecka. 
Här på Locolife Streetwear flyter det på som vanligt och varje dag består av nya utmaningar. SOm idag så fick vi en grej som ska göras innan Fredag och det är inget litet, för oss, och detta kan vara bra för oss. 
Vi är så tacksamma för alla som hjälpt oss att spridas och som ger oss en hjälpande hand på vägen. 
 
Så idag har vi fullt upp med den hemliga grejen att göra och lite annat. Plus att vi fortfarande väntar på en leverans som tullen har kapat för oss :( Fattar inte varför dom ska ta det märket varenda gång! Dom missar det aldrig. Men det är inga märken dom stoppar, gör oss lite irreterade. Men men det är bara att vänta och se snäll ut, för staten ska man inte bråka med ;) 
 
Nu blir det jobb men vi kommer tillbaka lite senare som vanligt. 

We are back!

Kategori: Locolife Streetwear

Tjenare!

Hoppas ni hade en bra helg och även en bra måndag. Igår så var vi lite stuck då våra datorer inte fungerade som dom skulle, så vi tog enbart hand om beställningar för att vi ansåg att dom var viktiga att få ut. Då vi försöker att hålla våran standard leveranstid, vilket är att ni ska ha er beställning dagen efter. Detta har vi lyckats hålla hittills förutom några enstaka fall som det har blivit fel. Men ingen är perfekt.

Sen så sitter vi återigen och väntar på ett paket som fastnat i tullen, och självklart är det från märket Beautiful Disaster, måste vara något skumt haha. Nej då, men tråkigt att den alltid fastnar i tullen. Så nu håller vi åter tummarna om att dom ska komma denna veckan.

Nu blir det lite jobb och sen är det lunch om 2 timmar :) Är redan hungrig, hoppas nån har fika med sig ;)

Ha det gott mina vänner,

Charlotte @ Locolife Streetwear

 

 

SAY IT....

Kategori: Locolife Streetwear

... To my face, Bitch!

 

Allt kom!

Kategori: Locolife Streetwear

Ja nu har vi fyllt upp butiken ordentligt med nyheter. Idag kom det två leveranser från två olika märken, Amstaff/Babystaff och Yakuza. Alla dessa kläder är väldigt snygga och självklart är det topp kvalitet. Dagens leverans innehöll coola t-shirtar, vinter jackor, hoodies, sweatjackor, byxor och jeans bland annat. 
 
Vi kan även viska lite till er att när man beställer nåt från Yakuzas sortiment så får man en liten present med ;) Så in och kika på kläderna det finns för både tjej och kille, och tro mig det är skit snygga grejer.
Vet ni inte vart ni ska kolla? Klicka bara på länken: Locolife Streetwear 
 
Så in och kika nu! 
 
 

Knock knock

Kategori: Locolife Streetwear

Yes, idag så kommer det komma nya snygga grejer från märket Yakuza. Bla en riktigt snygg tröja/jacka som är ett måste för grabbarna. Och även lite t-shirtar från samma märke som är väldigt efterfrågat.

Just nu i skrivande stund så kom även kläder från Amstaff och Babystaff, så har ni varit intresserade av något där som inte funnits i din storlek så in och kolla på Locolife Streetwear. Vi har bland annat fyllt på Adspergo Ziphoody från Rage Unleashed. 

Nu blir det att lasta i ordning alla nya kläder, sen går vi på lunch. :) 

Arfa VinterjackaTibur Shirt

Cross our fingers!

Kategori: Locolife Streetwear

God morgon

Ja idag så håller vi tummarna att det kommer lite snyggt igen från märket Amstaff och även Yakuza ;) Kommer det inte idag så kommer det i början av nästa vecka. Fast roligast hade det ju varit att det kom idag, eller vad säger ni?! Kommer bland annat en skit snygg jacka till tjejerna och tro mig alla jackor vi har håller sin stil, klass, kvinnlighet och streetwear känsla! Alltså dom passar alla stilar! Kan ju säga att bomberjackan vi tog in 2 gånger sålde slut i ett nafs! 

Grabbarna fick ju in nya jeans igår och det kommer komma mycket mer till dom med. Så det gäller att både killar och tjejer skyndar sig. .

Nu ska vi jobba, så vi får höras senare!

 Photo: THIS GRAFFITI IS IN FRANKFURT AM MAIN / BONAMES GERMANY !!

Nya grejer

Kategori: Locolife Streetwear

Nu har vi fått in lite nya grejer på Locolife Streetwear. Leveransen kom för en stund sen och detta har ju självklart legat uppe på vår Facebook sida en stund, man måste ju få lite fördelar om man gillar oss där ;) Så vill ni veta när nyheter kommer först, så ska ni gilla oss där! ,

Det vi fick in idag var Harami College jacka, den finns nu bara kvar i storlekarna M och XL. Sen fick vi även in ett par Jeans från märket Amstaff och även handskar från samma märke som är skit snygga. Så detta får ni gå in och kika på!

Nu ska jag jobba vidare men kommer med fler inlägg under dagen!

 

.

Kategori: Locolife Streetwear

Frågor!

Kategori: Locolife Streetwear

God morgon, hoppas ni har sovit gott och är utvilade och på bra humör idag ;) 
Vi på Locolife Streetwear har hunnit jobbat ett tag och fått undan lite av dagens arbete redan. Känns faktist helt ok.  Då mitt jobb är att sitta på Facebook, bloggar och andra medier att skriva så började jag mitt pass idag med att ställa en fråga på Facebook, som ni gärna får gå in och kika på och självklart slänga in en kommentar om ni vill! 
 
Vi sitter just nu och väntar på leverans med nåt av allt vi har beställt hem, vet inte vad som kommer i vilken ordning längre då det har varit en hel del påfyllning och självklart en massa nyheter. Så ni får inte missa att gå in på Locolife Streetwear där ni kommer hitta mycket fin fint dom 2 närmaste veckorna. Både för killar och tjejer! 
 
 

Grymma handskar

Kategori: Blutbad

Nu fick vi precis en liten leverans och den innehöll Blutbad handskar som är gjorda i äkta getskin. Dom har även skydd över knogarna för att skydda dom ordentligt vid olika samanhang. Vilka samanhang får man bestämma själv. 
 
Här har ni en liten titt på dom och ni hittar så klart mer bilder och pris på Locolife Streetwear. 

Stor shopping

Kategori: Locolife Streetwear

Sho! 

Idag har vi jobbat undan en hel del och har shoppat loss ordentligt bland våra leverantörer. Vilket i sin tur innebär att det kommer att komma massa nya grejer och även favotiter kommer fyllas på. Vi kommer även nu att få in handskar från två av våra märken. Men det gäller att vara snabb på dessa då många redan har bokat ett par. Men det ska nog räcka till er alla ;)

Nu ska allt fixas i ordning så att vi bara behöver lägga upp det nya som kommer på Locolife Streetwear   när det kommer i slutet av veckan eller början av nästa vecka. Men det kommer även att komma en del denna veckan så det ska bli riktigt kul att få lägga upp det! 

Men nu ska man jobba vidare, så vi hörs senare igen.

Här har ni en jacka som kommer att komma i dagarna, den är riktigt nice!

 

Väntar leverans.

Kategori: Locolife Streetwear

Sho!
Idag så väntar vi på leverans från det gryma märket för tjejer, Beautiful Disaster. KOmmer komma en del nya och snygga grejer som man bara måste ha i garderoben.
Vi hoppas på att det ska komma idag eller i morgon, så tycker att ni ska kika in lite då och då på Locolife Streetwear så att ni hinner in och klicka hem det ni vill ha ;) 
Det kommer gå åt fort! 
 
Undrar ni hur sortsen ser ut? Här har ni ett av paren! 
 
Photo: Dessa snygga shorts har vi snart på lager. Något ni inte kan missa tjejer!

Nya godsaker

Kategori: Locolife Streetwear

Snart har vi en hel del nya godsaker för både kille och tjej. Det kommer att komma under veckan och i början av nästa vecka. Det kommer allt ifrån fin fina kepsar för alla tjejer till jackor för killar. En helt ny grej som vi får in är Jeans till alla grabbar från märket Amstaff och till tjejer blir ett par riktigt fina shorts från märket Beautiful Disaster. Så det gäller att hålla ögonen öppna för att inte missa nåt av det. 

Här har ni ett litet förprov på vad som komma skall. 

 Photo: Feta handskar att ha på sig när man är ute och rastar sin dog nu när det är kallt ute kommer in till oss snart

Photo: Snart har vi Saito Jeans från märket Amstaff hos oss, dom kommer att kosta 699 kr

Photo: Hollywood Trucker från Beautiful Disaster kommer att komma in snart.

 

 

 

 

Fin men farlig härlighet!

Kategori: Locolife Streetwear

Hittade en liten "leksak som vi kanske skulle skaffa till Locolife kontoret, hehe. Går ju inte att säga annat än att den är riktigt läcker! 

Ny vecka, många nya händelser!

Kategori: Locolife Streetwear

Nu var det Måndag igen och ännu en helg har sprungit förbi. För några av oss på Locolife Streetwear så har helgen inneburit jobb, dock hemmifrån, vilket faktist var skönt också. Och nu när måndagen är här så fortsätter vi att jobba på. Det har varit en del möten och kommer bli några till. 

I veckan så kommer det komma nytt och då menar vi nytt! Skit snygga grejer från bland annat vårt tuffa tjejiga märke Beautiful Disaster. Vill ni ha en förhandstitt så kolla in på vår Facebook sida för det är riktigt snyggt, sexigt och skönt att ha på sig! 

Det kommer även lite nytt för grabbarna, just denna vecka så blir det handskar från Blutbad som ni hittar bild på även dom på Facebook

Vår Facebook sida är väldigt bra att gilla för att alltid få lite förtur på kläderna och annat. Allt visas där först och allt som skrivs där kommer inte på blogen. Så vill man veta om det kommer något snyggt och man vill vara säker på att vara först till kvarn så Gilla oss, då har du absolut förtur! 

Nu blir det jobba men vi hörs senare igen! 

 

FACEBOOK!

Kategori: Locolife Streetwear

Ni som är här inne och kikar, kom gärna in till oss på vår FACEBOOK SIDA där uppdaterar vi i stort sett hela tiden. 
Sen får ni mer än gärna gilla oss så klart ;) 
 

Möte hela dagen!

Kategori: Locolife Streetwear

God morgon på er! 
Nu var det dags att börja jobba och den här dagen blir inte lätt. Kan säga att kaffebryggaren är nu trippel laddad så det bara är att sätta på kaffet när kannan är slut. 
Nej då så farligt är det inte, men nästan, ska sitta i möte hela dagen så kan bli lite dåligt med uppdatering. Men jag kommer så klart att göra mitt bästa så ni får lite kul att läsa.
 
Men har ni inget att göra så kan ni ju alldid shoppa loss på Locolife Streetwear ;)
 
Ha det gott så länge så hörs vi senare. 
 

Hemgång

Kategori: Locolife Streetwear

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och vi på kontoret ska strax röra oss hemmåt. Väntar på Alex ska göra klart en grej han håller på med, som vi inte kan avslöja än. Men ni får hålla koll på vår Facebook sida under helgen så får ni se vad han jobbat med idag. 
 
Jag, Charlotte, har jobbat med lite tråkiga papper som ska göras och självklart hållt er uppdaterade på våra bloggar och Facebook bland annat. Dock inte bara jag som skriver på alla forum men idag blev det så-. Och så kan det ju bli. Har även hunnit med ett möte idag. Och det gick väldigt bra får jag ju säga. 
 
Men nu får ni alla ha en riktigt bra eftermiddag/ kväll så kommer vi tillbaka i morgon!
 
Ha det riktigt gott!
 

Wanna go for a ride?

Kategori: Amstaff

 
Tro mig man kan inte annat tycka än att kläderna från dessa märken är SKIT snygga! 
Titta in en sväng så får du se själv! 

Back Again.

Kategori: Locolife Streetwear

Så nu var det dags att börja jobba igen :) Inte för att det är tråkigt för man kan ju inte klaga när man först och främst jobbar på Locolife Streetwear, jobbar med vrål snygga kläder och världens bästa kunder, gillare, bloggläsare och jobbarkompisar! Hehe smicker, eller hur ;) 
 
Nej idag blir det lite möte och även andra grejer som måste göras. Inget kul att läsa om kanske men vi hittar alltid något kul att skriva om ändå, så fortsätt kolla in här under dagen! Man vet aldrig vad som dyker upp! 
 
Ha en bra dag så länge så hörs vi sen! 
 
Good girl gone bad

10% rabatt

Kategori: Locolife Streetwear

Tänkte bara påminna er om att ni kan få 10% rabatt i webbutiken bara genom att GILLA oss på Facebook
Sen om man vill ha ytterliagre 5% rabatt alltså 15% så kan man lägga upp våran banner på sin blogg så den syns. Vill ni vet mer angående bannern så skriv bara i kommentars fältet så får ni svar på era frågor.
 
Så in och checka nu på Locolife Streetwear  och hitta vad ni vill ha rabatt på! 
 
 
 
BannerFans.com

God Morgon!

Kategori: Locolife Streetwear

Usch sicket väder det är. Nu gäller det att man klär på sig ordentligt.
Och självklart så hittar man varma och goa tröjor och byxor hos Locolife Streetwear   från olika märken och lite olika stilar. 
Så är ni lite sugna på att shoppa lite för att ni inte vill gå ut i rusket, så klicka in er på Locolife Streetwear :) 
 
Kan ju tipsa er lite här med bilder ;) 
 
 

Babystaff

Kategori: Babystaff

187

Kategori: 187 Dam

Checka in 187, kläder för dig som vill ha saker sagt!

 

Yakuza

Kategori: Yakuza

No sun on this Sunday.

Kategori: Locolife Streetwear

Tjenare! 

Allt bra med er? Synd bara att det är riktigt höst väder idag med regn och rusk, men det finns nog något positivt med det med ;)  Man kan ju shoppa massa kul på nätet ;) Och vill man ha sina grejer fort när man beställt så kan vi ju bara säga att då ska ni shoppa hos oss. Man får i stort sett alltid sitt paket dagen efter man har lagt beställningen. Förutsatt att det inte är helg eller annan högtids dag. Men det kan vi inte påverka.

Vi har ju massa härliga vinter jackor inne och även härliga hoodies och annat varmt och skönt att bära nu i höst rusket. Så in och kika bara på www.locolife.se där hittar ni kläder som inte finns i någon annan butik på nätet. 

Men nu får ni alla ha en riktigt härlig söndag så hörs vi i morgon igen :)

Peace Locolife Crew

LOCOLIFE STREETWEAR THE ONE AND ONLY OF IT`S KIND!

Harami CollegejackaNalva Bomberjacka

Rage Winter JacketAyna Winterjacket

Unleashed College JackaRerversible Jacket

Unleashed Väst

  

Gillar du kläderna?

Kategori: Erbjudanden

Gillar du kläderna du har sett oss? 
Då kan vi erbjuda er ett riktigt bra erbjudande.
 
Om ni lägger upp vår banner på er blogg, hemsida eller nånting liknande så får ni.... 15% rabatt på hela vårat sortiment. HUr bra är det inte?! 
Det ni behöver göra för att få tag på bannern är att gå in på Vilkor och Info och scrolla er längst ner på sidan. Där hittar ni koden som läggas upp i er blogg m.m 
 
Kravet för att få dessa 15% rabatt är att bannern ligger uppe i minst i 3 mån. 
Det var ju inget jobbigt eller hur! 
När ni lagt upp bannern så mailar ni oss till [email protected] så får ni er rabattkod.
 
 
 

Kläder till tjejer

Kategori: Beautiful Disaster

Tjejer vill ni ha kläder som har mycket Attityd, som är sexiga och tjejiga? Kolla då in vårt märke Beautiful Disaster! 

AMSTAFF

Kategori: Locolife Streetwear

BILD BOMB PÅ VÅRA MÄRKEN:

Kategori: Locolife Streetwear

Vilka är vi då?

Kategori: Locolife Streetwear

Tjenare på er. 
Här ni nu Locolife Streetwears nya blogg. 
Vi är en streetwear butik som öppnade upp våran sida www.locolife.se för cirka ett år sedan. Vi har haft en tanke hela tiden och det är att vi skulle vara unika, ha sådant som ingen annan har. Och denna röda tråd har vi följt sedan dess. 
Alla märken vi har var vi först med i Sverige och vi är dom enda som har dessa märken. Vi har en tuffare attityd än vad många liknande butiker har och har riktat in oss på en helt annan bana. Detta gör att vi är ensamma om våra märken och vår stil. 
 
Vi är emot stämplen som många hundraser har fått som Kamphundar och har därför märken med två av dom mest omtalade raserna Pitbull och Amstaff som har riktigt fina kläder och det finns för både kille och tjej. Sen har vi även några märken som enbart riktat sig mot killar, men vi anser att en tjej även kan bära deras kläder så som mjukisbyxor, hoodies och annat. Men vi har ju självklart även ett märke för alla tjejer där ute som vill ha lite kaxigare tryck och mycket attityd i sina kläder Beautiful Disaster heter det., och är alldeles nytt hos oss. Kommer även komma massa nytt av samma märke inom kort. 
 
Blutbad och Rage Unleashed är två märken som är väldigt inriktade på träning så som styrketräning, MMA och andra kampsporter. 
 
Gör så att ni går in på LOCOLIFE STREETWEAR  så får ni se själva vilka kläder det finns och ni kommer vara fast.
 
 

Lördag och inlägg 1.

Kategori: Locolife Streetwear

God morgon!

Hoppas ni hade en bra fredags kväll. Vi på Locolife Streetwear kör dödgrävar pass hela helgen då vi har så mycket på G och för att hinna allt så måste det jobbas på. Mycket som händer här just nu och vi närmar oss även vår 1 års dag som det ska planeras inför. Så det finns en del att göra.

Hoppas att ni alla har hittat till vår butik här på nätet Locolife Streetwear  bara att klicka på länken så kommer ni dit. Ni får även komma in och GILLA oss på Facebook. Plus att gillar man oss på FB så får man även 10% rabatt på hela sortimentet ;)

Kika nu in till oss en sväng på både Fb och i webbutiken, och har ni frågor eller annat så ontakta vår kundservice så får du snabb hjälp!