LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Ny vecka, många nya händelser!

Kategori: Locolife Streetwear

Nu var det Måndag igen och ännu en helg har sprungit förbi. För några av oss på Locolife Streetwear så har helgen inneburit jobb, dock hemmifrån, vilket faktist var skönt också. Och nu när måndagen är här så fortsätter vi att jobba på. Det har varit en del möten och kommer bli några till. 

I veckan så kommer det komma nytt och då menar vi nytt! Skit snygga grejer från bland annat vårt tuffa tjejiga märke Beautiful Disaster. Vill ni ha en förhandstitt så kolla in på vår Facebook sida för det är riktigt snyggt, sexigt och skönt att ha på sig! 

Det kommer även lite nytt för grabbarna, just denna vecka så blir det handskar från Blutbad som ni hittar bild på även dom på Facebook

Vår Facebook sida är väldigt bra att gilla för att alltid få lite förtur på kläderna och annat. Allt visas där först och allt som skrivs där kommer inte på blogen. Så vill man veta om det kommer något snyggt och man vill vara säker på att vara först till kvarn så Gilla oss, då har du absolut förtur! 

Nu blir det jobba men vi hörs senare igen! 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: