LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Händer mycket nu!

Kategori: Locolife Streetwear

Händer mycket nu på vår Facebook och för Locolife överhuvudtaget. Det var längesedan det hände så här mycket på en och samma gång! Men det är kul så in i norden! 

Vi kan ju först och främst säga att vi just nu är i full gång med att utveckla en grej till vårt eget märke Locolife, som vi tror kommer slå ordentligt hos er alla. Men vi kommer inte att avslöja vad det är innan den är klar. Men just nu är designers igång för fullt för att få det att passa alla som gillar Locolife. Stilen är ju viktig men även kvaliten! Då vi är noga med Kvalitet och inte kvantitet. 

Sen är det tävlingen vi har på Facebook. Nu har vi fått in ytterligare ett företag som vill vara med i leken och kommer ställa upp med pris. Så nu är det inte bara en som kan vinna utan fler  Detta är ju jätte kul då vi vill göra det så bra som möjligt för dom som är med i tävlingen! Har du missat den? Kika in HÄÄÄÄR då. 

Så kolla in hos oss på Facebook där vi uppdaterar oftare. LOCOLIFE STREETWEAR 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: