LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Stora planer inför 2013

Kategori: Locolife Streetwear

God morgon på er! 

Ja nu är helgen i full gång men vi på Locolife jobbar just nu dygnet runt i stort sett. Vi sliter som djur för att kunna få allt klart till början av nästa år då vi har massa nya idér som ska bli verklighet. Det är både vårt eget märke samt en massa nya grejer från våra märken som vi är officiella återförsäljare av. 

Vi kommer att i början av 2013 få in även barnkläder av tuffare modell och även nappar för barn som verkligen visar attityd. Finns redan nu bilder uppe på vår Facebook om ni skulle vara intresserade av att se dom. Sök bara Locolife Streetwear om ni inte kommer in via länken. 

Vad det är vi gör med vårat eget märke kommer vi inte släppa förrens det är klart, för att få det lite mer spännande. Men vi är helt säkra på att det kommer vara bra och framför allt omtyckt! Så vänta så ska ni få se  

Nu blir det till att fortsätta jobba och kolla vad som mer måste fixas inför 2013. Det är ju bara några veckor kvar så det måste planeras redan nu. Det vi vet just nu är att det kommer bli bra! 

Ni får ha en bra Lördag i alla fall 

 Photo: Locolife, webbutiken där du hittar kläder med attityd som inte finns någon annanstans! Nu har vi även en TÄVLING igång som DU borde vara med i <img src=

Kommentarer


Kommentera inlägget här: