LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Hahaha så lågt!

Kategori: Locolife Streetwear

Det är väldigt tråkigt när folk använder sig av falsk smutskastning. När man vräker ur sig saker om någon annan för att verka bättre själv och det i slutändan kommer visa sig att det är den som började smutskastningen som gjort fel. Det finns massor av exempel på detta, tyvärr. 

Att anklaga folk för att vara något dom inte är är riktigt dåligt. Man ska inte vara så desperat att man smutskastar andra för att göra sin egen väg fri. För detta kommer komma ikapp en till slut och då blir det bara dåligt för en själv.

Tyvärr så finns det alldeles för många exempel på hur detta kan sluta. Många tycker att det är bara yngre personer som använder sig av en teknik där man smutskastar för att breda sin väg fram, men så är inte fallet. Finns folk som är över 50 som gör detta med. Skamligt men sant!

Men nu fortsätter vi med att sprida glädje som vi har gjort från början. För är det nånstans man kan vara fri från smutskastning och där alla är lika värda så är det hos LOCOLIFE STREETWEAR! 

MISSA INTE VÅR TÄVLING SOM ÄR I FULL GÅNG. VI KÖR FRAM TILL DEN 18 DECEMBER SÅ IN NU OCH GILLA OSS PÅ FACEBOOK FÖR ATT VARA MED! 

 

Kommentarer

  • Heiduskaja säger:

    Hej! Jag har massa tävlingar på min blogg nu där man kan vinna allt från en publicering till att bli veckans blogg, vinna ett pris värt 400 kronor och massa mer! :) Alla pågående tävlingar finns i kategorin Competitions, hoppas du är med och deltar! Kram kram! :D Btw, jag tycker du har jättefin blogg!

    2012-12-05 | 23:51:54
    Bloggadress: http://www.heiduskaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här: