LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Följa John!

Kategori: Locolife Streetwear

God morgon på er!
 
Hoppas ni har haft en bra helg med massa kul som hänt. 
Vi på Locolife har så klart fortsatt att jobba då vi måste ha en hel del klart innan början på nästa år. Men det börjar arta sig nu så snart kan vi andas lite lugnare igen. 
 
Som vi skrivit innan så kommer vi satsa en del på barnkläder och accessoarer så som nappar med tuffa grejer på. Kläderna till barnen kommer så klart att var lika tuffa som dom vuxnas men lite omgjorda då allt inte passar till barn. Men det blir samma stuk på det hela. 
Vilka märken som kommer komma med barnkläder kommer vi inte att avslöja förrens det släpps, så det blir lite kul! 
 
Ja om ni undrar varför rubriken är som den är så är det för att vi har en som verkar leka detta med oss. Lägger vi upp en sak så tar det inte lång tid innan det även kommer upp hos honom. Detta är ju både som en komplimang, men även tråkigt. Inte tråkigt för oss utan för han som inte kan komma med egna idéer och annat. Men men ska inte ödsla mer tid på det. Vill han hålla på så varsågod ;) 
 
Nej nu blir det mer jobb, och missa inte TÄVLINGEN som vi har på FB. Den håller på i 8 dagar till så in och skriv vad du skulle vilja vinna på Locolife Streetwear finns kläder för ALLA! 
 
Photo: Locolife Streetwear, klädbutiken på nätet för dig som vill ha kläderna som visar vem du är! Här hittar Du något för alla och 2013 kan även barnen klä sig i tuffare kläder. Gilla oss på Facebook så får du även 10% rabatt på hela sortimentet. Och missa inte TÄVLINGEN som finns på vår logg!
 

Kommentarer

  • anna säger:

    jodå de tror ja nog.

    hur mår du då??

    2012-12-11 | 00:07:04
    Bloggadress: http://finablondina.blogg.se
  • altin säger:

    Va med i veckans blogg!:) altinsphotos.blogg.se/2012/december/veckans-blogg.html#comment

    2012-12-11 | 17:32:47
    Bloggadress: http://altinsphotos.blogg.se

Kommentera inlägget här: