LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Cupcake

Kategori: Locolife Streetwear

Tjenare! 

Ja nu så har man äntligen tid att blogga lite. Har ju haft en hel del att göra och ni som följer oss på Facebook har kanske även sett att det varit en del kaos med en som kastade massa skit på oss. Men i slut ändan visade sig det att felet låg hos dom då vi hittat våra texter kopierade rakt av i deras webshop. Detta är inte ok i våra ögon och självklart så var det en hel del smutskastning mot oss. Men men vi vet i vårt stilla sinne att vi gör rätt och behöver inte göra om, och det är jävligt skönt. Finns fortafarande ingen ursäkt från dessa personer då dom aldrig skulle erkänna detta för sina kunder. Men, Dont do the Crime if you cant take the time :)

Ja färdigt om det. 

Nu kan jag ju säga till alla tjejer där ute att nu kommer snart den sexigste, sötaste och kaxigaste kollektionen. Från märket 187 kommer nämligen Cupcake som är en kollektion med Linne, V-neck topp och ziphoodie. Riktigt fin och det är alltid hög kvalitet på deras kläder, annars hade vi inte haft dom. Men ni får en förtitt redan idag på vad som komma skall! 

Ska vi ta in den?

Kategori: Locolife Streetwear

Gillar ni denna så skynda in på vår FACEBOOK  och gilla den där. Då kommer vi att ta in den! 

Nalva bomberjacka.

Kategori: Babystaff

Haha så klockren. Nu förstår vi varför jackan tog slut så fort, till och med hundarna själva gillar den. Vi har ett fåtal av jackan kvar som gjorde succe´ så kika in på Locolife för att hitta den. Men som sagt ett fåtal kvar bara så skynda er på! Först till kvarn! Jackans länk har ni HÄR.  

Snart slut på lager.

Kategori: Babystaff

Har ni kikat in Nalva Bomberjacka i webbutiken så får ni skynda er på. Då den slog igenom som en av våra toppsäljare samma dag vi fick in den så kan vi inget annat än rekomendera den starkt. En lite kvinnligare modell av den klassiska bomberjackan och som är varm, snygg och väldigt bekväm att bära. 
 
Vi har inte många kvar av den så det är bara att klicka in er till den HÄR och klicka hem den. Ni kommer inte ångra er, så mycket kan jag säga! 
 
 

Vanlig fråga

Kategori: Vanliga frågor

Vi får ju frågor väldigt ofta till vår mail angående storlekar material och mycket annat.

Och en fråga som vi får ofta är tex:

Jag är 176 och undrar om jag ska ha stl M eller L". 

När det gäller en liknande fråga, när ni undrar vilken stl ni ska ha så är det jätte bra om ni kanske förklarar kroppsbyggnad också och inte bara längden, då det blir svårt för oss att avgöra då. Har vi däremot både läng, kroppsbyggnad/vikt så blir det mycket lättare för oss, och ni har större chans att få ett plagg som passar er. 

Är det så att er storlek kanske inte finns inne så gör vi vad vi kan för att du ska få det plagg du vill ha. Så länge den finns kvar hos våra leverantörer. Så maila om detta skulle uppstå.

Vi är glada för alla mail vi får och det gläder oss att vi kan hjälpa er i dom flesta fall. Så har du en fråga angående vad som helst som rör Locolife Streetwear så maila oss på [email protected]

Ha en bra dag allihopa!  

Påminnelse

Kategori: Locolife Streetwear

Härligt tillskott!

Kategori: Locolife Streetwear

Tjenare allihopa! 

Sicken morgon vi fick här på Locolife Streetwear  Till en början med så har vi börjat jobba på ett prjekt som ska bli riktigt kul och vi tror att detta även kommer vara VÄLDIGT uppskattat av er med. Det kommer bli så fräsigt. Om det blir av det får vi ju se om det lever upp till våra krav först, hahaha. Det lät väldigt divigt men det var inte så det var menat. Men man måste vara hård med vissa saker för att kundernas skull. Anser vi. Och hittils så är det det som har funkat. 

Så länge man kan vara ödmjuk på samma gång. 

Sen den andra roliga saken som hände var att vi idag fick upp vårt märke på Locolife Streetwear som bevisar att vi är en pålitlig webbutik och detta kan ni själva kolla upp nu. Det var verkligen så skönt att få upp den på sidan. Det visar att vårt jobb på att få våra Kunder och Gillare att vara nöjda med bla vår service. Då det är viktigt för oss att att Du som kund eller nyfiken ska få så bra svar som möjligt och så fort som möjligt. Sen också att era varor ska koma fram så fort det bara går. I snitt får alla som beställer  av oss sin beställning redan dagen efter! Och det är snabbt. 

Så har nni varit nyfikna på våra kläder innan men inte vågat beställa, då hoppas vi att ni nu vågar det!

 Photo: YES! Nu får ni ju kika in på www.locolife.se och se dagens stolthet som är märket som visar att vi är en trygg e-handels butik. Känns riktigt gott att ha fått denna. Då har vi ju gjort nåt rätt i alla fall! Haha

E-handels Certifikat

Kategori: Locolife Streetwear

Vi fick ett riktigt roligt mail för nån timme sedan och det var även ett bra mail för er som handlar hos oss. Och har ni innan velat handla men inte riktigt vågat så kan vi nu garantera er, även om vi kunde det innan, att ni handlar tryggt hos oss. Vi fick idag veta att vi härmed blev godkända och fick oss tilldelat Trygg E-handel Certifikat! 

Det har varit en lång process för att visa att vi förtjänat detta, dock har det inte varit svårt för oss att visa att vi förtjänar den. DÅ vi gör allt i makt för att Du som kund ska känna att du betalar för bra kvalitet på kläder men även en service som är oklanderig. Däremot så är det väldigt tufft att ens få detta certifikat, man måste uppfylla många krav. Och detta tyckte dom att vi har gjort. 

Så nu är det tjo och tjim här hos oss och vi hoppas att ni också är glada får vår skull :) Loggan för certifikatet kommer upp så fort vår designer har tid, och detta hoppas vi ska hinnas med idag! 

SÅ JÄKLA GOTT! 

 

Grymt bra priser!

Kategori: Locolife Streetwear

Jackor till helt gryma priser! Glöm inte heller att vi har ALLTID fraktfritt när du handlar för 900 kr. Plus att gillar du oss här på FB så får du ju faktist även 10% rabatt på hela sortimentet.
 

En del att göra....

Kategori: Locolife Streetwear

Vilken härlig dag. Solen skiner, humöret är på topp och det finns en del att greja med jobbet. Helt ok om jag ska vara ärlig. Kan inte bli mycket bättre :)
 
Idag släpps det ytterligare en intervju med oss hos den nyöppnade Söder Om Söder. Dom var även dom som gjorde den allra första intervjun med oss när vi öppnade för snart 1 år sen. Efter att dom blivit hackade så öppnar dom återigen upp portarna och nu med så mycket energi och lust, så tror det kommer bli riktigt bra. Det kommer att komma upp länk så fort vi får den. 
 
Ha en fortsatt bra dag så höres vi!
Double Shoot Cobra VitDouble Shoot Cobra Vit
 

Vad tycker du?

Kategori: Locolife Streetwear

Vad trior ni om denna topp tjejer? Jag tycker personligen att den är skit snygg och kaxig. Precis som det ska vara, i alla fall hos oss ;)
Men lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om den.
 

Internationella...

Kategori: Locolife Streetwear

Japp idag är det Internationella Mansdagen. Det betyder att alla män idag borde bli lite bortskämda, eller inte?! Ja det är upp till var en och göra som man vill. Kan ju lova att grabbarna här på kontoret får det inte lättare för att det är en dag som denna ;) Utan det är bara att jobba på som vanligt. Har hört vissa saker som slappa, spela xbox och liknande så fort nyheterna sprutade ut vilken dag det var idag. Men nej nej nej, det blir inget med det. 
 
Skämt åsido. Idag börjar en ny vecka och det brukar föra med sig nya utmaningar och dom är vi så taggade på att anta. Nya situationer och möten kommer att ske, även om det är så varje vecka så är även varje vecka unik. Vilket faktist gör detta jobb så kul. 
 
Vi springer fram i GILLA antal på Facebook, vilket är super kul! Så har ni inte gillat oss där än så in HÄÄR och tryck på den lilla GILLA knappen. Det kommer ju komma upp tävling snart ockkså och då måste man ha gillat på FB för att vara med. Så kolla in en sväng i alla fall och se vad du tycker!
 
Nu blir det jobb men vi hörs under dagen! 
 

Friday All Day

Kategori: Locolife Streetwear

Tjenare!

Vilken vecka det har varit. Mycket kul som hänt för oss på Locolife Streetwear. Ni som följer oss på Facebook har antagligen sett vilken bomb som slagit ner och ökat vårt GILLA antal enormt, vilket vi tycker är riktigt kul! Sen får vi inte glömma heller DJ Jens från KINGSIZE bloggen Yacatchme som gjorde en riktigt lång och rolig intervju med oss som släpptes i Måndags eftermiddag. Kan även passa på att göra en shout out för Dj Jens som kör radio world wide på helgerna, mellan Lördag natt kl 00.15 framtill 05.30 på Söndags morgonen med massa grym Hiphop, Rn´B, Rap you name it! Supporta han och lyssna. Klicka in er på mrs.se/jens så ni inte missar hans grymma program! 

Vi hoppas även att alla ni kunder som beställt i veckan varit nöjd med era ordrar, annars så ska ni inte tveka att kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er så fort vi kan med att lösa problemet till det bästa. Ni som har förbeställt grejer kommer att få era saker i nästa vecka senast på Onsdag. 

Nu blir det jobb och packa ordrar, men vi hörs senare igen! 

Peace Locolife Crew

Alla kläder här ovanför hittar du HÄR

College Jacka

Kategori: Locolife Streetwear

Nu har vi fått in lite mer påfyllnad och denna gången så fick vi hem Rage College Jacka som är riktigt poppis, samt Furor Trackjacket som har en häftig detalj i dragkedjan som är formad som ett S. In och kika på dom hos oss på www.locolife.se 
 
Unleashed College JackaUnleashed College Jacka
Trackjacket FurorTrackjacket Furor
 

Härlig musik

Kategori: Locolife Streetwear

Tjenare allihopa!
Ja idag så vakna man till soft musik, och ja det är sant. Vakna med the voice var på tvn och det var Medina som sjöng. Så jävla härlig låt att vakna till så här har ni den också så att ni kan få njuta lika mycket som jag. Kolla även hur glada dom ser ut när dom framför sin musik, härligt att se. 
 
 
 
Ni har väl inte missat vår kampanj på Facebook? Klicka in er HÄR annars har man Facebook och missar detta tillfället så kommer du nog att ångra dig. Så häng på flera hundra andra och va med du med! 
1a December så drar vi igång tävlingen som ingen vill missa, priset är ett valfritt klädesplagg från något av alla våra märken. Det är ju vår 1 års dag så det ska firas ordentligt. 
 
 

Påfyllnad.

Kategori: Locolife Streetwear

Japp nu har vi fyllt på alla grejer som sålde slut bland märket Blutbad. Dom grå mjukisbyxorna från detta märket är riktigt populära bland både tjejer och killar, och jag förstår varför. Dom är ju både snygga OCH super sköna att ha på sig. Så letar ni efter ett par mjukisbyxor som är gryma så ska ni välja dessa. Dom flög in på mest sålda listan efter 2 dagar.
 
BATTLE TESTED Grå
 
Även en av Blutbads Hoodies har vi fyllt på även denna är en av favoriterna. Och kan inte säga annat än att även den är super skön, alla som köpt den har varit super nöjda. 
D.O.D Svart/Röd
 
Idag ska det jobbas lite med PR och annat kul. Vi kommer ju att ha en tävling den 1a December som kommer hållai sig fram till den 18 December då vi firar 1 år. Vinnaren får välja ett vakfritt plagg från något av alla våra märken. Kan ju inte bli bättre liksom :) Men kika in på vår FACEBOOK så hittar du mer info där. Man måste även ha GILLAT oss på Facebook för att vara med. 
 
Men nu får ni ha det så jätte bra så länge så hörs vi senare :) 

God morgon!

Kategori: Locolife Streetwear

Shit vad kul att se att vi stiger på Facebook, och så många som verkar vilja vara med i vår tävling. Och det borde man ju vilja som att man faktist får välja vad man vill på locolife.se om man vinner ;) Så har ni inte gillat oss där ännu så tycker jag allt att det är dags. Vår GILLA SIDA hittar ni genom att trycka på länken.
 
Nu ska vi ha morgon mötet där vi går igenom dagen och ser vad som ska göras, fasten det alltid blir ändringar i schemat. Men det är kul att det är så, blir en del variation på det hela. 
Ni får ha en riktigt bra dag och missa inte heller att läsa om oss i KINGSIZE där Dj Jens gjort en riktigt lång intervju med oss! 
 
 
THE CREW! 

Vi är med i KINGZISE MAGAZINE

Kategori: Locolife Streetwear

Stor Tävling

Kategori: Locolife Streetwear

Hoppas ni har haft en trevlig helg. 
 
Ja som jag skrivit innan så fyller Locolife Streetwear snart 1 år och detta måste ju självklart firas på ett bra sätt. Så nu har vi har på Locolife  tänkt och tänkt och kommit fram till den bästa idén. Vi kommer att ha en tävling, MEN, man måste GILLA oss på Facebook  för att kunna vara med, men det är bara att klicka på länken så kommer ni DIT.
 
Tävlingen börjar den 1a December och kommer att hålla på fram till 1 års dagen den 18 December. Regler och så kommer att komma upp den 1a December. Det är inga konstigheter utan det kommer vara hur enkelt som helst. Nu undrar ni så klart vad priset är ;) VALFRITT PLAGG FRÅN LOCOLIFE STREETWEAR kan inte bli bättre! Ni hittar allt från Coola t-shirts, Hoodies med snygga tryck, Byxor, Vinter jackor och massa mer i äkta streetwear känsla. 
 
Så missa inte årets häftigaste tävling utan in och GILLA så även Du kan vara med! 
 
 
 
 

Förkylningstider

Kategori: Locolife Streetwear

Tänkte att jag skulle slänga in ett sista inlägg för idag här på bloggen. Tänkte på att det är så många som är förkylda och sjuka nu så här på hösten och då kan det vara skönt att ha en härlig Hoodie eller varför inte en lite tjockare Jacka.

Självklart har vi även coola t-shirts att ha på sig under den varma och snygga hoodiesen och även linnen så klart. Kika bara in på Sveriges tyngsta Streetwear  butik på nätet, Locolife Streetwear så hittar du massa snyggt och varma kläder ;) 

 

Inventering

Kategori: Locolife Streetwear

Jaha nu ska vi ha inventering, men det är bara bra. Slipper det bli något fel när ni beställer. 
Men ni får ha en bra fortsatt Fredag, så höres vi senare. 

Another day in Paradise ;)

Kategori: Blutbad

Tjena!
Så då var man tillbaka på kontoret. Lite tidigare än vanligt men det är så det är. Var tvungen att förbereda lite inlägg då jag och dom andra har fullt upp idag med annat så kanske inte hinner med bloggen så jätte bra. 
 
Men i alla fall så väntar vi på att få fylla på vårt lager med dom grå Blutbad mjukisarna som sålde slut direkt. Dom borde komma idag eller på måndag. Vi fyller även på lite annat från samma märke så har du spanat in nånting från Blutbad men den var slut, då får du hålla utkik dom närmaste dagarna. 
 
Nu får ni alla ha det riktigt gott så hörs vi under dagen. 
 
Här har ni en bild med byxorna som en kund skickade in till oss. Alltid kul när man får bilder där dom som köpt kläder. På bilden har dom grå Blutbad byxorna och ett linne från märket 187. 

NU SÅ.....

Kategori: Locolife Streetwear

Nu måste ni bara in och GILLA oss på vår Facebook Sida! För den 1a December så kommer det komma upp något på Logg som ni bara inte kan missa. Men för att kunna vara med så måste man GILLA Locolife Streetwear. 
Så har ni inte gillat oss än, men gillar något hos oss då ska ni absolut in och GILLA   Locolife Streetwear den tyngsta klädbutiken på nätet! 
 
 

SOS BARNBYAR

Kategori: Locolife Streetwear

Ni har väl inte missat att Adam Tensta är med i ett program på tv3 där Adam och många fler hjälper till att bygga upp en aktivites anläggning för barnen som SOS Barnbyar i Ghana har hand om. 

I den här byn som Adam och CO är hos den ligger i Ghana. I senaste programmet så var dom och hälsa på hos ett barnhem och jag kan lova er, tårarna sprutade. Där låg små bebisar i 3-4 månads åldern i en säng med direkt solljuspå sig hela dagen och det var jätte varmt. Vissa av dom var sjuka och ingen visste direkt hur det skulle sluta för dessa barn. Medans bara en bit bort så låg SOS barnbyn och där hade barnen det bar och får sitt mål mat om dagen, får leka, springa och dom har det helt enkelt hur bra som helst, eller bättre än många andra barn i Ghana. 

Men det jag vill komma till är att nu kör Poolia en kampanj ihop med SOS Barnbyar och det enda man behöver göra är att ladda upp sin profilbild man har på Facebook så skänker Poolia 40 liter vatten per person. Målet är 400 000 liter vatten. Så klicka in er HÄÄÄR och hjälp du också till!  Det är helt GRATIS så det kommer inte kosta dig mer än nån sekund av ditt liv.

 

Time to get up.

Kategori: Locolife Streetwear

Hallå allihopa! 

Hoppas ni hade en bra kväll igår.

Det skulle ha släppts en sak igår men då den som är inblandad i det har blivit sjuk så blir det uppskjutet till Fredag eller Måndag. Det får man ha hänsyn till för det är ju något som man inte kan göra något åt. Så nu hoppas vi att personen kryar på sig ordentligt och snart är fit for fight igen. Så det kommer alltså komma nåt kul men inte idag, haha. 

Sen är det ju alltid kul att kika in här eller på Locolife Streetwear så klart, för där blir det ju aldrig tråkigt! Idag så kommer det förmodligen bli hyfsat lugnt på kontoret så vi ska försöka hinna med lite grejer som man inte alltid annars hinner. Som en del pappers arbete och liknande, inget roligt att läsa om så vi stoppar där ;) 

Men nu blir det till att jobba lite med annat så vi får höras senare igen. Under tiden så kan ni ju GILLA OSS så ni inte missar något kul, för det är på Facebook ALLT händer och då det snart är ett års dag för oss så kommer det hända en del där. Det får ni inte missa, då kommer ni ångra er. 


Upptaget

Kategori: Locolife Streetwear

Hej på er!
Får verkligen säga sorry för den dåliga uppdateringen idag, men har suttit på möten och annat. Det är ju tyvärr sånt som måste tas före bloggen. 
Som vi medelade igår så väntar vi på att kunna avslöja en sak för er idag men det är inte helt klart än så vi får vänta en stund till. Men det kommer komma upp. 
 
Just nu så är vi också mitt uppe i all planering inför vår 1 års dag som kommer nästa månad och då vi är några stycken så är det mycket idér och många viljor. Men vi har börjat att komma in på det vi ska göra och jag tror att det kommer bli bra.
MEN KOM IHÅG för att kunna ta del av speciella saker som tävlingar och annat så är det bäst att gilla oss på Facebook. Vår FACEBOOK SIDA har ni här 
 
Så in och gilla nu så ni inte missar vissa saker vi hittar på för det syns på FB först och vissa grejer skriver vi bara där. Så man tjänar på att GILLA oss ;) 
 
Nu ska det planeras lite till inför 1 års dagen. 
 
Photo: You are under arrest, Dog ;)
 
 

Nu är det bra :)

Kategori: Locolife Streetwear

Så nu är vi klara på kontoret för idag. Men inte slutar vi för det. 
Nu ska vi iväg på möte hela crewet och får väl hoppas på att det blir lite god mat efteråt ;) 
 
I morgon så kommer vi släppa en riktigt nice grej på vår Facebook sida som ni bara inte kan missa. Bara att klicka in er på länken så kommer ni direkt till vår gilla sida! Kan inte avslöja mer om det nu men Gilla oss på FB så missar du inget ;) 
Ni får ha en helt grym eftermiddag och kväll så hörs vi i morgon igen!
 
PEACE 
Locolife Streetwear
  
 
 

Varför Locolife Streetwear?

Kategori: Locolife Streetwear

Varför ska man välja Locolife:

1. Du hittar inte vårat sortiment nån annanstans. 
2. Du får din beställning dagen efter om du beställer innan 12.00 Måndag-Torsdag.
3. Vi gör allt för att ge Dig som kund det bästa servicen, som du självklart förtjänar. 
4. Fraktfritt om du beställer för 900 kr exkl frakt. 

Har du kanske någon mer anledning till varför man ska välja Locolife Streetwear? Släng gärna in en kommentar om det i så fall!
 

Viktiga möten.

Kategori: Locolife Streetwear

Ja nu är det snart för oss att gå på ett viktigt möte. Får väl se vad dom säger, har bara med alla papper och annat och göra. Allt ska ju skötas perfekt, då slipper man probbs med staten och annat. 
Men papprena det har vi ordning på, guess who is doin it?! ;)
 
Men nu så ska jag och mina kompanjoner käka lite lunch, blir Italienskt idag tror vi. Pasta är ju alltid gott. 
Så vi får höras senare men tills dess så kan ni ju alltid gå in och gilla oss på Facebook. Där ser ni allt som händer mycket tidigare än vad man gör på våra bloggar! 
 

187 grymt nice!

Kategori: 187 Dam

187 är ett av våra märken som har kläder för både kille och tjej. Och det är grymt snygga kläder som jag verkligen att ni ska kika in lite extra på ;) 

Ni hittar kläder för Kille Här och för Tjej Här

Gårdagens leverans

Kategori: Beautiful Disaster

Så nu fick vi äntligen in alla nyheter från Beautiful Disaster som vi hade väntat på så länge. Det kom tre nya linnen två neutrala och en med texten " Well behaved women rarely makes history" och till detta linne kom även ett par matchande shorts. Fick även in ett par andra shorts som passar bra med dom andra linnena. Även en härlig hoodie kom det. 
Så härlig kvalite på dessa kläder med vilket är ett måste hos oss. För vi vill att ni ska få kläder som håller länge! 
 
Nu ska jag jobba lite till, sen blir det lunch. 
 

Du har väl inte missat!

Kategori: Locolife Streetwear

Tryck på bilden för att komma till vår Facebook sida. 

Vad tycker du?

Kategori: Beautiful Disaster

Skynda så ni inte missar

Kategori: Beautiful Disaster

Nu får ni allt skynda på om ni ska hinna få hem det ni vill ha från märket Beautiful Disaster. Idag så kom det snyggaste linnet och shortsen in och då ska vi inte glömma den kaxiga texten på ;) 
Så skynda in på www.locolife.se så att även du får dit par av shortsen och linnet! 
 
 

Mer storlekar

Kategori: Locolife Streetwear

Då vi ofta får frågor angående våra storlekar så tänkte jag att jag skulle svara på det i bloggen. 
 
En av dom vanligare frågorna vi får har att göra med varför det inte finns mindre eller större storlekar på vissa kläder. 
Och anledningen till detta är för att vissa av våra leverantörer inte har andra storlekar än dom klassiska S-XXL vilket har lett till att vi inte kunnat fixa in andra storlekar. 
 
Sen hade vi i början inget hum om vad som skulle gå åt helt enkelt så vi körde ganska säkra kort, men nu har vi blivit varma i kläderna och vet lite mer vad ni vill ha. Det vi jobbar på nu är att vi ska kunna ta in tjejkläder i XS och större storlekar än XL.
 
Vi har även nu börjat att ta in killkläderna i storlekarna S-XXL och vi kommer förmodligen sen även att ta in större.
 
Barnkläder kollar vi på nu och våra återförsäljare är med i planeringarna så detta kommer vi snart kunna erbjuda också hoppas vi. Vilket leder till att både mamma, pappa och alla barn kommer kunna klä sig med stil och rätt attityd. 
 
Vi är inte framme än vid mållinjen men vi jobbar framåt och det går framåt! 
 

Dagens

Kategori: Beautiful Disaster

Har ni haft en trevlig helg? Vår har varit helt soft och det kan behövas ibland.

Idag så har vi även sett till att vi ska få in lite nytt IGEN :) Men det kommer i slutet av veckan. Men vi kommer även att få in en del nya grejer idag som vi vet att många av er komma gilla. I alla fall tjejerna. För idag så kommer nyheter från märket Beautiful Disaster och det är inga dåliga grejer som kommer, belivie me! 

Så har du en flickvän eller vill du shoppa till dig själv så ska du kolla in dessa grejerna ;) Men det kommer alltså komma fram under dagen här. 

Nu blir det lite annat jobb tills dess att kläderna kommer!

 

 

Kl: 10

Kategori: Locolife Streetwear

Idag klockan 10 så måste ni skynda er in på www.locolife.se för dom nya kläderna är så eftertraktade redan så det kommer nog gå åt, FORT. Så idag alltså klockan 10 så ska det nya från Beautiful Disaster finnas på plats i butiken! 
 
Ett smakprov? Här: 
Detta linne på bilden kommer finnas i både vitt och svart. 
 

Va snabb!

Kategori: Beautiful Disaster

På måndag så kommer vi att ha nyheter från märket Beautiful Disaster i webbutiken. Dett får ni bara inte missa! Och för att få ett litet smakprov innan så klicka på bilden för att komma till plaggen vi redan har! 
 

187

Kategori: 187 Dam

Grymt snygga t-shirtar och toppar från 187! Både för han och hon ;)
 

På måndag

Kategori: Beautiful Disaster

Till Alla...

Kategori: Locolife Streetwear

Till alla fighters så har vi så klart märkena Rage Unleashed och Blutbad. Där kan ni hitta allt från byxor till handskar, självklart i topp kvalitet som är svårt att slå. Snygga tryck och märken som har massor av Attityd och samtidigt en härlig blandning med streetwear style! Så kika in alla snygga plagg från dessa märken hos Locolife Streetwear 







 

 

Spännande

Kategori: Locolife Streetwear

God morgon, igen haha.

Ja idag så tar vi det lite lugnare här på kontoret. Det vi ska göra kan vi inte skriva om men kan avslöja att det är ganska stort för oss och det kommer bli riktigt kul att avslöja för er vad det är när det går. Men just nu så är det som sagt hemligt för annars så blir det inte lika intressant eller kul. Men men nog om det....

Det är ju faktist Fredag idag och man känner lite att en helg hade suttit fin fint. Det har varit ett väldigt håll i gång nu den senaste tiden på Locolife Streetwear och det är ju Skit kul rent ut sagt. Sen blir man lite trött men det är det värt! 

Nu blir det jobb, det hemliga  Sen så får vi se när vi går hem idag  

Ta hand om er nu!!! 

Charlotte @ Locolife Streetwear

Nöjd Kund

Kategori: Locolife Streetwear

Vad gjorde ni?

Kategori: Locolife Streetwear

God morgon allihopa. 
 
Hoppas allt är bra med er. Misstänker att det är några stycken som var på Halloween fest igår och kanske inte mår så där jätte bra idag. Men det är så det ska vara. 
Själv så var man hemma med familjen igår, brukar inte göra så stor grej av Halloween faktist.
 
Hur firar ni Halloween? Firar ni det överhuvudtaget? Skriv gärna en kommentar. 
 
Nu ska det jobbas och se vad denna dagen har att erbjuda. 
 
Say It To My FaceGillar du toppen så är det bara att trycka på bilden ;)