LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Time to get up.

Kategori: Locolife Streetwear

Hallå allihopa! 

Hoppas ni hade en bra kväll igår.

Det skulle ha släppts en sak igår men då den som är inblandad i det har blivit sjuk så blir det uppskjutet till Fredag eller Måndag. Det får man ha hänsyn till för det är ju något som man inte kan göra något åt. Så nu hoppas vi att personen kryar på sig ordentligt och snart är fit for fight igen. Så det kommer alltså komma nåt kul men inte idag, haha. 

Sen är det ju alltid kul att kika in här eller på Locolife Streetwear så klart, för där blir det ju aldrig tråkigt! Idag så kommer det förmodligen bli hyfsat lugnt på kontoret så vi ska försöka hinna med lite grejer som man inte alltid annars hinner. Som en del pappers arbete och liknande, inget roligt att läsa om så vi stoppar där ;) 

Men nu blir det till att jobba lite med annat så vi får höras senare igen. Under tiden så kan ni ju GILLA OSS så ni inte missar något kul, för det är på Facebook ALLT händer och då det snart är ett års dag för oss så kommer det hända en del där. Det får ni inte missa, då kommer ni ångra er. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: