LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Härligt tillskott!

Kategori: Locolife Streetwear

Tjenare allihopa! 

Sicken morgon vi fick här på Locolife Streetwear  Till en början med så har vi börjat jobba på ett prjekt som ska bli riktigt kul och vi tror att detta även kommer vara VÄLDIGT uppskattat av er med. Det kommer bli så fräsigt. Om det blir av det får vi ju se om det lever upp till våra krav först, hahaha. Det lät väldigt divigt men det var inte så det var menat. Men man måste vara hård med vissa saker för att kundernas skull. Anser vi. Och hittils så är det det som har funkat. 

Så länge man kan vara ödmjuk på samma gång. 

Sen den andra roliga saken som hände var att vi idag fick upp vårt märke på Locolife Streetwear som bevisar att vi är en pålitlig webbutik och detta kan ni själva kolla upp nu. Det var verkligen så skönt att få upp den på sidan. Det visar att vårt jobb på att få våra Kunder och Gillare att vara nöjda med bla vår service. Då det är viktigt för oss att att Du som kund eller nyfiken ska få så bra svar som möjligt och så fort som möjligt. Sen också att era varor ska koma fram så fort det bara går. I snitt får alla som beställer  av oss sin beställning redan dagen efter! Och det är snabbt. 

Så har nni varit nyfikna på våra kläder innan men inte vågat beställa, då hoppas vi att ni nu vågar det!

 Photo: YES! Nu får ni ju kika in på www.locolife.se och se dagens stolthet som är märket som visar att vi är en trygg e-handels butik. Känns riktigt gott att ha fått denna. Då har vi ju gjort nåt rätt i alla fall! Haha

Kommentarer


Kommentera inlägget här: