LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Friday All Day

Kategori: Locolife Streetwear

Tjenare!

Vilken vecka det har varit. Mycket kul som hänt för oss på Locolife Streetwear. Ni som följer oss på Facebook har antagligen sett vilken bomb som slagit ner och ökat vårt GILLA antal enormt, vilket vi tycker är riktigt kul! Sen får vi inte glömma heller DJ Jens från KINGSIZE bloggen Yacatchme som gjorde en riktigt lång och rolig intervju med oss som släpptes i Måndags eftermiddag. Kan även passa på att göra en shout out för Dj Jens som kör radio world wide på helgerna, mellan Lördag natt kl 00.15 framtill 05.30 på Söndags morgonen med massa grym Hiphop, Rn´B, Rap you name it! Supporta han och lyssna. Klicka in er på mrs.se/jens så ni inte missar hans grymma program! 

Vi hoppas även att alla ni kunder som beställt i veckan varit nöjd med era ordrar, annars så ska ni inte tveka att kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er så fort vi kan med att lösa problemet till det bästa. Ni som har förbeställt grejer kommer att få era saker i nästa vecka senast på Onsdag. 

Nu blir det jobb och packa ordrar, men vi hörs senare igen! 

Peace Locolife Crew

Alla kläder här ovanför hittar du HÄR

Kommentarer


Kommentera inlägget här: