LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

SOS BARNBYAR

Kategori: Locolife Streetwear

Ni har väl inte missat att Adam Tensta är med i ett program på tv3 där Adam och många fler hjälper till att bygga upp en aktivites anläggning för barnen som SOS Barnbyar i Ghana har hand om. 

I den här byn som Adam och CO är hos den ligger i Ghana. I senaste programmet så var dom och hälsa på hos ett barnhem och jag kan lova er, tårarna sprutade. Där låg små bebisar i 3-4 månads åldern i en säng med direkt solljuspå sig hela dagen och det var jätte varmt. Vissa av dom var sjuka och ingen visste direkt hur det skulle sluta för dessa barn. Medans bara en bit bort så låg SOS barnbyn och där hade barnen det bar och får sitt mål mat om dagen, får leka, springa och dom har det helt enkelt hur bra som helst, eller bättre än många andra barn i Ghana. 

Men det jag vill komma till är att nu kör Poolia en kampanj ihop med SOS Barnbyar och det enda man behöver göra är att ladda upp sin profilbild man har på Facebook så skänker Poolia 40 liter vatten per person. Målet är 400 000 liter vatten. Så klicka in er HÄÄÄR och hjälp du också till!  Det är helt GRATIS så det kommer inte kosta dig mer än nån sekund av ditt liv.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: