LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Påfyllnad.

Kategori: Locolife Streetwear

Japp nu har vi fyllt på alla grejer som sålde slut bland märket Blutbad. Dom grå mjukisbyxorna från detta märket är riktigt populära bland både tjejer och killar, och jag förstår varför. Dom är ju både snygga OCH super sköna att ha på sig. Så letar ni efter ett par mjukisbyxor som är gryma så ska ni välja dessa. Dom flög in på mest sålda listan efter 2 dagar.
 
BATTLE TESTED Grå
 
Även en av Blutbads Hoodies har vi fyllt på även denna är en av favoriterna. Och kan inte säga annat än att även den är super skön, alla som köpt den har varit super nöjda. 
D.O.D Svart/Röd
 
Idag ska det jobbas lite med PR och annat kul. Vi kommer ju att ha en tävling den 1a December som kommer hållai sig fram till den 18 December då vi firar 1 år. Vinnaren får välja ett vakfritt plagg från något av alla våra märken. Kan ju inte bli bättre liksom :) Men kika in på vår FACEBOOK så hittar du mer info där. Man måste även ha GILLAT oss på Facebook för att vara med. 
 
Men nu får ni ha det så jätte bra så länge så hörs vi senare :) 

Kommentarer

  • Hanna säger:

    Så jävla nöjd med mina Battle byxor. Skit härliga att ha på sig nu när det är lite småkyligt. Kan verkligen rekommendera dom!

    Tack för en grym webbutik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Svar: KUL att höra! Dom är sköna dom! Hoppas du får en riktigt bra dag!
    Locolife Streetwear

    2012-11-14 | 15:07:24

Kommentera inlägget här: