LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

E-handels Certifikat

Kategori: Locolife Streetwear

Vi fick ett riktigt roligt mail för nån timme sedan och det var även ett bra mail för er som handlar hos oss. Och har ni innan velat handla men inte riktigt vågat så kan vi nu garantera er, även om vi kunde det innan, att ni handlar tryggt hos oss. Vi fick idag veta att vi härmed blev godkända och fick oss tilldelat Trygg E-handel Certifikat! 

Det har varit en lång process för att visa att vi förtjänat detta, dock har det inte varit svårt för oss att visa att vi förtjänar den. DÅ vi gör allt i makt för att Du som kund ska känna att du betalar för bra kvalitet på kläder men även en service som är oklanderig. Däremot så är det väldigt tufft att ens få detta certifikat, man måste uppfylla många krav. Och detta tyckte dom att vi har gjort. 

Så nu är det tjo och tjim här hos oss och vi hoppas att ni också är glada får vår skull :) Loggan för certifikatet kommer upp så fort vår designer har tid, och detta hoppas vi ska hinnas med idag! 

SÅ JÄKLA GOTT! 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: