LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Internationella...

Kategori: Locolife Streetwear

Japp idag är det Internationella Mansdagen. Det betyder att alla män idag borde bli lite bortskämda, eller inte?! Ja det är upp till var en och göra som man vill. Kan ju lova att grabbarna här på kontoret får det inte lättare för att det är en dag som denna ;) Utan det är bara att jobba på som vanligt. Har hört vissa saker som slappa, spela xbox och liknande så fort nyheterna sprutade ut vilken dag det var idag. Men nej nej nej, det blir inget med det. 
 
Skämt åsido. Idag börjar en ny vecka och det brukar föra med sig nya utmaningar och dom är vi så taggade på att anta. Nya situationer och möten kommer att ske, även om det är så varje vecka så är även varje vecka unik. Vilket faktist gör detta jobb så kul. 
 
Vi springer fram i GILLA antal på Facebook, vilket är super kul! Så har ni inte gillat oss där än så in HÄÄR och tryck på den lilla GILLA knappen. Det kommer ju komma upp tävling snart ockkså och då måste man ha gillat på FB för att vara med. Så kolla in en sväng i alla fall och se vad du tycker!
 
Nu blir det jobb men vi hörs under dagen! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: