LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Upptaget

Kategori: Locolife Streetwear

Hej på er!
Får verkligen säga sorry för den dåliga uppdateringen idag, men har suttit på möten och annat. Det är ju tyvärr sånt som måste tas före bloggen. 
Som vi medelade igår så väntar vi på att kunna avslöja en sak för er idag men det är inte helt klart än så vi får vänta en stund till. Men det kommer komma upp. 
 
Just nu så är vi också mitt uppe i all planering inför vår 1 års dag som kommer nästa månad och då vi är några stycken så är det mycket idér och många viljor. Men vi har börjat att komma in på det vi ska göra och jag tror att det kommer bli bra.
MEN KOM IHÅG för att kunna ta del av speciella saker som tävlingar och annat så är det bäst att gilla oss på Facebook. Vår FACEBOOK SIDA har ni här 
 
Så in och gilla nu så ni inte missar vissa saker vi hittar på för det syns på FB först och vissa grejer skriver vi bara där. Så man tjänar på att GILLA oss ;) 
 
Nu ska det planeras lite till inför 1 års dagen. 
 
Photo: You are under arrest, Dog ;)
 
 

Kommentarer

  • Johannas Rockabilly & Vintage säger:

    Har också massor med planer och planeringar för min webshop :D

    2012-11-07 | 16:02:21
    Bloggadress: http://johannasvintage.blogspot.se

Kommentera inlägget här: