LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear är din nya inspiration källa till Mode. Här hittar du kläder som ingen annan i Sverige har och märken som inte funnits i Sverige förut. Följ bloggen för att få insikt i vårt livs projekt!

Vilka är vi då?

Kategori: Locolife Streetwear

Tjenare på er. 
Här ni nu Locolife Streetwears nya blogg. 
Vi är en streetwear butik som öppnade upp våran sida www.locolife.se för cirka ett år sedan. Vi har haft en tanke hela tiden och det är att vi skulle vara unika, ha sådant som ingen annan har. Och denna röda tråd har vi följt sedan dess. 
Alla märken vi har var vi först med i Sverige och vi är dom enda som har dessa märken. Vi har en tuffare attityd än vad många liknande butiker har och har riktat in oss på en helt annan bana. Detta gör att vi är ensamma om våra märken och vår stil. 
 
Vi är emot stämplen som många hundraser har fått som Kamphundar och har därför märken med två av dom mest omtalade raserna Pitbull och Amstaff som har riktigt fina kläder och det finns för både kille och tjej. Sen har vi även några märken som enbart riktat sig mot killar, men vi anser att en tjej även kan bära deras kläder så som mjukisbyxor, hoodies och annat. Men vi har ju självklart även ett märke för alla tjejer där ute som vill ha lite kaxigare tryck och mycket attityd i sina kläder Beautiful Disaster heter det., och är alldeles nytt hos oss. Kommer även komma massa nytt av samma märke inom kort. 
 
Blutbad och Rage Unleashed är två märken som är väldigt inriktade på träning så som styrketräning, MMA och andra kampsporter. 
 
Gör så att ni går in på LOCOLIFE STREETWEAR  så får ni se själva vilka kläder det finns och ni kommer vara fast.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: